Сграда на 28-а детска ясла вече е почистена от графити, съобщи 

...
Сграда на 28-а детска ясла вече е почистена от графити, съобщи 
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Сграда на 28-а детска ясла вече е почистена от графити.

Сграда на 28-а детска ясла към този момент е почистена от графити, съобщи  във Facebook ръководителят на Столичния общински съвет .

Продължаваме с почистването и боядисването на вандализирани здания в София. Детската ясла в регион „ Средец “ е петият обект, който бе измит от вандалски рисунки по програмата на общинския съвет. След боядисването на постройката сложихме и защитно покритие, което да направи измиването доста по-лесно, при възможни следващи вандалски прояви.

Благодаря на екипите на Столичния инспекторат и общинското сдружение Софекострой ЕАД за работата по осъществяване на програмата и уточни.

Няма да спрем дотук. Работата по връщането на достоверния образ на знакови здания в столицата продължава. Битката ни не е единствено за естетиката в градската среда, само че и за отбрана на духа на емблематичните здания.

Програмата ни включва и гратис разчистване и на фасадите на жилищни здания. При общо предпочитание на етажната благосъстоятелност може да подадете заявление за разчистване от графити на уеб страницата на Столична община: https://council.sofia.bg/graffiti-removal
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР